2012. augusztus 20., hétfő

Körömnapló - Essence Blue Addicted (mostantól tartalékolok)

Még mindig nagy rendrakásban vagyok, és ez a körömlakkos dobozkámat sem kerülhette el. Van jópár amit kidobáltam, és van olyan is amelyekre szépen rácsodálkoztam, hogy "hello kiscsaj hát Te is itt vagy még?"  Ez is ilyen volt, teljesen elfelejtkeztem róla, pedig már a második üvegemet gyűröm. Anno nagyon ácsingóztam Deborah Lippmann Across the Universe körömlakkjára, aztán felfedeztem ezt a kicsikét ami a DL lakk tökéletes másolata, így még jobban tudtam értékelni őt.Volt egy időszakom amikor csak és kizárólag sötét körömlakkokat használtam: sötétlilát, burgundi vöröset, smaragdzöldet, feketét, sötétkéket, és ezt a kék csillámosat is közéjük soroltam. Aztán jött a nyár és neonban meg pasztellben nyomultam. Őszintén szólva kezdem már nagyon unni ezt a sok színt a körmeimen, így egyrészt külön örülök, hogy ismét felfedeztem magamnak, másrészt szuper hogy nemsokára jön az ősz, így újra indokolttá válik előszedni a sötétebb tónusú körömlakkjaimat. 
Közben mostanában eszméltem rá, hogy hiába a nagy szerelem, ő is áldozata az Essence őszi nagytakarításának, (tudjátok jön az új szortiment, ezzel együtt pedig sok terméket kivonnak a forgalomból)  szóval vettem még egy új üveggel tartaléknak, biztos ami biztos alapon.
Lényegében nem hiszem, hogy sok újat tudok mondani ezzel a lakkal kapcsolatban, mert aki akarta már egészen biztosan megvásárolta. A szokásos Essence körömlakk tulajdonságaival bír: szépen terül és gyorsan szárad. Egy rétegben borzalmasan néz ki, de tényleg. Második rétegben már nagyon szépen mutat, de én szeretek 3 réteget felvinni majdnem mindenből, így lett olyan tömény a szín, mint ahogy a képeken látjátok. Egyetlen hibáját tudom csak megemlíteni: iszonyú nehéz eltávolítani a körmeimről. Persze már kifejlesztettem egy módszert, illetve annyira tetszik a szín is, hogy nem is nagyon érdekel, hogy szedem le, de aki nem türelmes annak kínszenvedés.
Szóval aki szerette annak érdemes beszerezni még pár üveggel mostanában, és tartalékolni Vele, mert ki tudja, hozzájuthatunk-e még valaha. :(


Nektek van abszolút szerelem körömlakkotok, amire még mindig rá tudtok csodálkozni, hosszas kihagyás után is? És hogy álltok a dupe (másolat) termékekkel?


9 megjegyzés:

 1. Annyira csodaszép ez a lakk! Nem voltam elég gyors, lenyúlták előlem az utolsó darabot is, amikor megkezdődött a kiárusítás. Én egy fekete(!), enyhén arany csillámos Rose Nails lakkal vagyok úgy, hogy sokszor hónapokig eszembe sem jut, aztán meg alig lehet kivenni a kezemből :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hűű, biztos gyönyörű:) Én még azért itt-ott szoktam látni ezt a Blue Addicted-et, ne add fel, hátha találsz még.

   Törlés
 2. gyönyörű a lakk a képeiden! :)

  VálaszTörlés
 3. Az essencenek ha van egy kis esze, más színösszeállításban is készít ilyet... én nagyon el tudnám viselni. :D

  VálaszTörlés
 4. Nagyon bánom, h nem vettem meg, mert egyszerűen gyönyörű! Még a macerás eltávolítást is mebocsátanám neki (van már más, csillámos lakkom, szóval tudom, miról van szó). Kár, h kivonják a forgalomból, pedig annyira ácsingózok érte.

  VálaszTörlés
 5. Ha valakinek elérhető, a Köki Müllerben még egyetlen egy darab van! Ma délután láttam, de ki tudja, meddig lesz ott :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!