2012. május 30., szerda

Körömnapló - Essence Fruity 05 Mashed Berries


Igazából még csak tegnap volt időm őnagyságát is kipróbálni, mert mostanában elhatalmasodott rajtam a díszíthetnék, és eddig flancoltam a többivel, de most egy sima egyszerű "lekenem és mehetek" körömre vágytam, hát gondoltam miért ne kenjem fel éppen ezt. Még elég aktuális, van aki MÁR megszerezte magának a kicsikét, van aki pedig MÉG nem. A Facebook oldalamon, láthattátok már, ha belefutok egy fullra feltöltött állványba általában posztolom Nektek, rajtam ez sokszor segített volna anno. Szóval aki teheti iratkozzon fel oda is! :) Az egyik lakkot már teszteltem ebből a kollekcióból, itt el tudjátok olvasni. Most jöjjön a 05 Mashed Berries.


A Mashed Berries a kollekció ötödik eleme, (értiteeek ÖTÖDIK ELEM, haha:)) és egy kicsit tartottam azért tőle mert eléggé hasonló a kettő. Az egyik inkább olyan rózsaszínesebb rózsaszín, a másik meg lilásabb rózsaszín, de hát rózsaszín.:) Igazából abban állt a félelmem, hogy ha az üvegben (élőben) ennyire hasonlóak, akkor milyen lehet a valóságban. Ez mondjuk nem akadályozott abban, hogy megvegyem Őt is, aki kapja marja elven. Nem mertem megkockáztatni, hogy most tökölök egy kicsit még rajta, aztán már nem találok sehol. Limitált szériáknál szerintem amúgy arra mennek, hogy ezen az elven felbuzdulva, mindenki beszerez mindenből jópár dolgot, aztán lehet hogy koppan, hogy "ja hát elég lett volna egy is, nem mondjuk öt..."
A lakk felkenve egyébként sokkal szebb mint amit vártam, bár valóban egy kicsit tényleg más mint az üvegben. Sokkal rózsaszínesebb, és ezt a lilás árnyalatot nem nagyon vélem benne felfedezni, nem köszön vissza ez a "berries" érzésem, amit az üvegcsét forgatva éreztem. Kicsit olyan gejl is. (ezt így kell? életemben nem írtam még le ezt a szót:)) Annyit jegyeznék csak meg, amit a múltkor lehet, hogy kihagytam, hogy olyan kis folyóska a lakk. Nem rossz, vagy rosszabb mint a szokásos Essence lakkok, csak más egy kicsit. 
Pontosan úgy viselkedik mint a másik. Ugyanaz a minőség, ugyanaz a terülés, és fedésben is ugyanolyan. Itt is három réteg van a körmömön. Nem fed túl erőteljesen, és bár elég lett volna talán a két réteg is, jobban tetszik így három réteggel. Most hogy van már egy kis tapasztalatom velük, lehet, hogy nem is baj ez a három réteg, mert olyan folyós maga a lakk, hogy az általam felkent rétegek, más lakkból valószínűleg kettő mennyiségét tették volna ki. Ez a folyósság azért mondom, nem olyan vészes, simán elbír vele az ember, csak oda kell figyelni rá!
Minőségre nem tudom még milyen, az előzőhöz képest, ezt tegnap kentem föl, de majd esetleg írok még róla.
Mutatok képeket is, a másikkal szemben szerintem ez egy kicsit "töményebb szín", de ha még nem vettetek és mindkettőt kinéztétek, szerintem egy is elég belőlük, éppen hogy csak különböznek. Legalábbis Nálam ez a helyzet.Na hogy tetszik? Próbáltátok már?

3 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!