2012. október 27., szombat

Körömnapló - Max Factor Glossfinity - 155 Burgundy Crush


Ma egy körömlakkos posztot hoztam Nektek és elöljáróban annyit elárulhatok: itt kérem szépen dúl a szerelem. Igazándiból nem ezt a színt akartam viselni, hanem be szerettem volna mutatni Nektek a nyereményjátékos lakk párját (ITT tudtok még a játékra jelentkezni) de egy kis melegségre vágytam,  mert semmiképp nem akartam a jeges-hűvös időre asszociálni, hiszen fogvacogtató klíma volt a héten,  így esett a választásom erre a körömlakkra. Még a Glamour-napok alatt sikerült fél áron hozzájutnom, örültem mint majom annak a bizonyos testrészének, és amilyen nagyot csalódtam a Fantasy Fire-ben, most olyan nagyon örömteli ez a találkozás.


Mint ahogy a címből is kiderül a Max Factor Glossfinity körömlakkcsaládjából származó Burgundy Crush nevű árnyalat a Körömnapló főszereplője.
Elképesztően gyönyörű, gazdag színe van a kicsikének. Csodás telt árnyalat, és melengeti a kis lelkem akármikor rátéved a tekintetem a körmeimre. Sosem volt még ilyen állagú körömlakkom, amely ennyire krémes és zselészerű lett volna egyszerre. Igazándiból nem is nagyon tudom megfogalmazni az állagát, mert mégsem zselé, de felkenve mégis olyan mintha elmentem volna egy manikűröshöz, aki kezelésbe vette volna a kis kacsóimat és zselével vonta volna be a körmeimet. Próbálnám átadni az érzést, nagyon nehéz, de gondolom értitek: ott van benne az A plusz! Olyan nagyszerű érzés ezt a lakkot használni, tényleg régóta nem találkoztam ennyire jó körömlakkal.Ami engem nagyon meglepett, és nem gondoltam volna róla: elképesztően jó a fedése. Egyetlen rétegben is tökéletes, nem is lett volna szükség további lakkozásra (én persze kentem még rá +1 réteget) de szerintem ez nagyon pozitív dolog. A Fantasy Fire után és a hozzá fűződő kisebb sokk után látni, hogy azért van ami FED, mindig egyfajta öröm. (Mondhatnám, hogy visszaadta a Max Factorba vetett hitem, de az olyan elcsépelt és túláradó lenne, nem kell ennyi rizsa:)) A száradási ideje is világbajnok, nagyon-nagyon gyorsan szárad!

Annyira szépen fénylő finishe van, hogy nem volt szükségem fedőlakkra, nem is kentem rá. Egy kicsit féltem, hogy ezzel megrövidítettem az élettartamát, (én mindenre kenek) azt gondoltam, hogy pár napig lesz fönt és annyi. De nem. Úgy nézzétek ezek a képek 4! nap után készültek mosogatás és egyéb háztartási teendők mellett, és konkrétan el sem akarom hinni, hogy ilyen sokáig bírta. Látszik persze a képeken, hogy itt-ott azért nem tökéletes a helyzet (főleg a körömvégeken kezdett el megkopni) de elképesztő mennyi mindent kibírt. Most tartok a 6. napjánál, még mindig fent van és a fénye ugyanolyan mint felkenés után pár órával.

Egyetlen hibáját tudom csak megemlíteni, ami picit sötétíti azt a piros pontot amit kapott: az ecsete. Ha láttatok már apró fejű ecsetet... na akkor ez pont olyan, vagy még olyanabb. Annyira bénaaa! Tud valaki egyáltalán ilyen pinduri ecsettel tökéletesen dolgozni?
Jó nyilván van olyan aki tud, de Nekem csöppet idegtépő volt, mindenhol szépen és koncentráltan végighúzni a lakkot a körmeimen. Nagyon fura, nem értem a logikáját...


Ettől eltekintve nagyon tudom ajánlani ezt a kis üvegbe zárt csodát, egyszer tényleg ki kellene próbálnotok ezt a típust. És bár az ára egy drogériás termékhez képest szerintem irracionálisan magas, a minősége szuper, tartós és sokáig elég, hiszen 11 ml-t kapunk a pénzünkért.


Ti próbáltátok már a Glossfinity körömlakkokat? Milyenek a tapasztalataitok?


25 megjegyzés:

 1. Szép ez a szín és nagyon jól áll a körmeiden :) Még nem próbáltam Glossfinity lakkot, de már tervben van, mert annyi jót olvastam róla.

  VálaszTörlés
 2. Ó nagyon szép! Talán kicsit hasonlít a régi Essence plum perfectjére, amit nagyon szerettem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem olyanom nem volt, de most utánanéztem, és tényleg szinte ugyanolyan :) Kicsit lilásabb talán, létezik az még az új szortimentben vajon?

   Törlés
 3. Én az Amethyst árnyalatot vettem meg, hasonló szerelem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jóóééég, most néztem swatch-ot, gyönyörűséges, érthető a szerelem ;)

   Törlés
 4. Nagyon szép ez a szín, bár üvegben kicsit bogyó színűbb, a körmödön pedig inkább pirosasnak tűnt. Üvegben jobban tetszik, de amúgy csecse. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szemfüles vagy, ugyanezt gondoltam első látásra én is, hogy egy egészen picit lehetne "olyanabb" mint ahogy az üvegben. Mert van benne egy egészen halovány ciklámenlilás (nem tudom máshogy jellemezni: CÉKLA árnyalat) ami nem jön ki 100%-osan felkenve. Így is imádommm, jóváteszi bőven ezt a kis hibáját :)

   Törlés

 5. Gyönyörű színe van, és nagyon jól áll/fekszik a körmeiden :)

  VálaszTörlés
 6. De szépséges ! :-)
  Marcsi

  VálaszTörlés
 7. nagyon szép! anyukámnak ugyanez a szín (is) megvan, nekem pedig a ruby fruit és az angel nails színek. nekem jó tapasztalataim vannak ezzel a lakkal kapcsolatban, 5-6 nap után szoktam csak lemosni, minimális kopás mellett. :) tetszik a blogod!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :*
   Én is nagyon szeretem, olvasgattam más blogon is erről a típusú lakkról, de rosszat még sosem, én is egy hét után szedtem le, teljesen vállalható volt :)

   Törlés
 8. Nagyon tetszik ez a körömlakk! Imádom ezeket a színeket :) Nekem hasonló Astorból van, ami Plum névre hallgat. :)

  VálaszTörlés
 9. Azt sajnos nem ismerem, de a bogyószín az mindig nyerő, olyan szépek! ;)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szépséges! Eddig is úgy gondoltam, hogy a Max Factor ugyan drága, megéri az árát, ez most tovább erősítette a véleményemet. Inkább egy ilyen szépség, ami 5-6 napig fenn marad tökéletes állapotban, mint akár több gyengébb minőségű lakk, ami fakul, kopik, pattogzik.

  VálaszTörlés
 11. Teljesen egyetértek, van ami megéri az árát még ha drágább is. Bár sajnos futottam már bele drágább, márkás rosszba :(

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!