2015. augusztus 30., vasárnap

Sunday Morning Links #11


People Eat Brains For The First Time - ez pont az, aminek látszik. Nagyon bizarr, hogy én ezt megenném? Mármint. Hát. Megenném.

Zendaya Coleman & Val Chmerkovskiy - Contemporary - Val a kedvencem DWTS táncosai közül, szerintem sosem hibázik, és ez a kortárs darab is zseniális. Ez az egy évaddal ezelőtti első táncuk. Idén megnyerte a versenyt Rumer Willissel. Csak mondom. 

Top 10 DIY Fruit Face Masks - némelyiket ismertem, de van pár teljesen új számomra is. Költséghatékony és természetes módja a szépülésnek.


People Fly A Brain-Controlled Helicopter - kiváncsi lennék, hogy elindulna-e az én irányításom alatt. Hihetetlen mire képes manapság a tudomány.

Supernatural cast dances to 'Shake It Off' in Hillywood Show parody - hosszú ideje az első évad, amit tényleg nagyon-nagyon várok. Szenzációs paródia az előző évadról, a végén meglepetés szereplőkkel! ;)

10 Incredibly Delicious Dip Ideas That Are Perfect For Your Next Party - If You're Willing To Share - a végére hagytam a legjobbat! Na jó nem, de ki tudna ellenállni a finom falatoknak. Ezeknek az apró finom falatoknak. Jajj.^^

10 megjegyzés:

 1. Háh, a supnatos tyűűűű, meg húúú, meg eheheh! :D

  VálaszTörlés
 2. Dejó, a hétvéégén még grillezünk a családdal, az utolsó mártogatósok tök jól jöttek most, köszi :-)
  /Imola/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit, én mindegyiket elfogadnám, nagyon finomnak tűnnek :)

   Törlés
 3. Az a paradicsomos maszk nagyon jónak tűnik (amúgy is imádom az egyik koreiai paradicsomos maszkom) és most jó ötletet adtál, hogy magamnak is elkészítsem, nagyon köszönöm. ;-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont azt szúrtam ki én is ;) ráadásul nekem is van egy nagy favorit paradicsomos maszkom.

   Törlés
 4. A tánci-táncis meg a gyümis voltak most a kedvenceim :)

  VálaszTörlés
 5. Off: Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol & milyen végzettséged van? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze :) Közgazdàszként végeztem (Gazdàlkodàs menedzsment Bsc) most pedig megbìzàsos munkàim vannak főleg (cikkeket ìrok különböző online felületekre és újsàgnak) de előtte irodavezető és projektmenedzser voltam egy cégnél. Miért? :))

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!