2015. október 24., szombat

On My Radar #1 The Body Shop Christmas


Ma egy új rovatot indítok a blogon, amely elég random és rendszertelen lesz a későbbiekben is, de úgy érzem, hogy sokszor annyi izgalmas újdonsággal találkozom, hogy valahol teret kell adnom azoknak, amelyek megmozgatnak bennem valamit, és igazán közel kerülnek a szívemhez. Ma a The Body Shop karácsonyi újdonságairól hoztam pár képet és az idei jótékonysági összefogásukról pár információt.

Üdvözlet a csodák világából! Különleges utazásra hív minket a The Body Shop: a Csodák Világába, ahol felfedezhetjük az érzéki illatok és kényeztető textúrák varázslatát.

Még sosem volt ilyen jó adni! A karácsonynak mindenki számára különlegesnek kell lennie. Sokunknak a legnagyobb gond, ami eszünkbe jut a vízről az, hogy megisszuk-e a napi két liter folyadékot. Sajnos azonban a világon 650 millió ember nehezen jut tiszta ivóvízhez és naponta 1400 ember hal meg fertőzött és szennyezet víz fogyasztásától.

Idén karácsonykor ezért a The Body Shop a WaterAid nemzetközi jótékonysági szervezettel fogott össze, hogy jobbá tegyék az emberek életét megfelelő mennyiségű, tiszta ivóvízzel. Minden megvásárolt ajándékcsomag után a WaterAid egy egész etiópiai családot tud ellátni egynapi tiszta ivóvízzel. 

Ha már amúgy is ilyenkor indul be a nagyüzem, és többet vásárolunk akár magunknak, akár ajándékot szeretteinknek, jó érzés, hogy picit mi is visszaadhatunk a világnak.

1 MEGVÁSÁROLT AJÁNDÉKCSOMAG = 1 NAP IVÓVÍZELLÁTÁS EGY ETIÓPIAI CSALÁDNAK

A WaterAid küldetése, hogy olyan világot teremtsen, ahol mindeki hozzájuthat tiszta ivóvízhez és egészségügyi ellátáshoz. 1981 óta a WaterAid 23 millió emberhez juttatta el az ivóvizet és 2004 óta 21 millió embernek nyújtottak egészségügyi ellátást.


 Nektek milyen terveitek vannak, mit szeretnétek a The Body Shop Jézuskájától Karácsonyra?

5 megjegyzés:

 1. Szépek ezek a cuccok. Felénk nincs Body Shop, de külön öröm, ha bármennyivel lehet segíteni a rászorulókat vásárlással.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van webshop, de imádom én is ha egy cég (bármelyik cég) picit vissza tud adni a világnak.

   Törlés
 2. Úú az a bordó és arany körömlakk *-* Sok mindent szeretnék, de annyira túl van árazva, hogy... :D De tetszik ez a kezdeményezés.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen sajnos nem a legkedvezőbb árú márka, sok ilyen van :( De ezek a lakkok szerintem pont nem drágábbak sok Nailland lakknál. :)

   Törlés
 3. Ajjh de cuki az összes csomag *.*

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!