2018. március 19., hétfő

Wish Wish | Tavaszi kívánságlista

Időnként elfog a vágy, hogy letelepedjek egy erős kávéval a gépem elé, és kicsit álmodozzak. Mostanában nagyon minimalista stílusban tengetem a napjaimat, csak olyan dolgot vásárolok, amit abszolút reálisnak gondolok, és csak hosszútávon gondolkodom mindennel kapcsolatban. De szezonváltáskor belém bújik a kisördög és bár ilyenkor is igyekszem logikus és megfontolt lenni, azért néha nehéz. Most is van pár vágyálmom, amelyet bepakolgattam a kívánságkosaramba és gondoltam, ha már készen ott várnak az ötletek, megmutatnám Nektek is.


Tavaly év vége felé tettem egy fogadalmat, mert már annyira kezdtek túlnőni rajtam a dolgok, hogy úgy éreztem itt az ideje a változásnak. Ez azt jelenti, hogy egyrészt teljesen leminimalizáltam a sminkkészletem, másrészt megfogadtam, hogy csak nagyon indokolt esetben vásárolok új sminkterméket, vagy csak akkor, ha valami elfogy és ahelyett veszek egy újat. Szükségét éreztem ennek a lépésnek, mert rengeteg csodás sminktermékem van melyeket vagy én vásároltam, vagy együttműködések kapcsán ajándékoztak Nekem cégek, de egy idő után megcsömörlöttem ebben, és azt vettem észre, hogy alig használom a 10-20 százalékát a sminkkészletemnek, ez pedig nagyon elszomorított. Most sem értem teljesen a saját magam elé állított misszióm végére, mert még mindig vannak olyan termékeim melyek alig kerülnek a kezem ügyébe, mégsem tudok rajtuk túladni, de jó úton haladok úgy érzem. Ezért is jelentős, hogy beleszerettem egy szemhéjpúder palettába, mert eddig ügyesen és tudatosan sikerült elkerülnöm minden csábítást, de a NABLA Dreamy szemhéjpúder paletta eléggé elkapott amikor megjelent, és azóta sem tudom kiverni a fejemből, ezért valószínűleg tavasszal ezt a gyönyörűséget is meg fogom rendelni. Biztos vagyok benne, hogy ismeritek, mert szerintem kikerülhetetlen volt a híre beauty körökben: álom ez a paletta, szó szerint! Mind az árnyalatai, mind a színek összetettsége, hogy gyönyörű egyensúlyban vannak a mattok és a csillogók, mind a csomagolása: ez így én vagyok, Nekem készítették, ezt érzem.

Kicsit itt én vagyok a későn érkező, mert tudom, hogy a THE ORDINARY - Niacinamide 10% + Zinc 1% szérum egy olyan szépségápolási termék, amelyet már szerintem mindenki próbált, és nagy kedvenccé vált, de most, hogy igyekszem elhasználni mindenem, ami itthon van jutottam el arra a pontra, hogy talán elfér ez is a polcomon. Eddig nagyjából mindenhol kifogyott, sehol nem jutok hozzá - legalábbis amikor írom a bejegyzést mindenhol sold out - de nem adtam fel, tavasszal nagyon szeretném ezt is beszerezni, mert rossz véleményt szinte nem is olvastam róla, és nagyon kiváncsi vagyok milyen lehet. Nektek bevált?
Végre az arckrémeim is fogyóban vannak, és tavaszra mindenképpen egy új terméket szeretnék kipróbálni. Mármint úgy új, hogy teljes kiszerelésben szeretném, mert használtam már évekkel ezelőtt kisebb méretben a Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief arckrémet, de most ezt a nagyobbat szeretném megvásárolni: tavaszra és nyárra szerintem nagyon jóban leszünk. Igazából azt hiszem ez is egy olyan termék, amely nagyon régóta kívánságlistás, és régóta vágyódom utána, de a józan eszem eddig megálljt parancsolt. Most jött el az én időm végre!

Majdnem minden szezonváltáskor hódolok a szenvedélyemnek és beszerzek egy új tornacipőt vagy edzőcipőt, most sem lesz ez másként. Nem tudok mit tenni, vannak csinos és magassarkú cipőim is persze, de azt hiszem én tornacipős lány vagyok, ez már így marad. Most egy tornacipőre és egy edzőcipőre is fáj a fogam, és már hónapok óta nézegetem őket, szóval ezt most tényleg nem tudom elengedni, és mindkét szépséget megrendelem következő hónapban, amikor már reálisnak látom, hogy itt a tavasz. Ezeket a darabokat néztem ki, a feketében már teljesen biztos vagyok, azonban a fehér még egy kicsit kérdőjeles a fejemben. Nem tudom eldönteni, hogy a magas szárú tetszik jobban, vagy maradjak inkább a másiknál. Szerintetek?


Ősszel sajnos tönkrement a bőrdzsekim, így az idei tavasznak enélkül vágok neki. Ez nagyon ijesztő amúgy, mert tulajdonképpen bőrdzsekiben létezem ezekben a hónapokban, és most nincs mihez nyúljak, ezért az egyik legfontosabb misszióm a hónapban, egy új fekete bőrdzseki beszerzése lesz. Évek óta nem volt szükség arra, hogy bőrdzsekiket nézzek üzletekben, és most hogy voltam már háromban is, kezdek kicsit pánikolni, mert egy sem tetszett eddig, ami meg kicsit tetszett az nem volt a méretemben, szóval életke kérlek, mutass utat: KELL NEKEM EGY ÚJ DZSEKI!

Mostanában az életre sincs időm, annyi minden van helyette, és emiatt sem olvastam az utóbbi időben - mit szépítsem - egyáltalán semmit. Dan Brown: Eredet című könyve fog újra olvasóvá tenni, mert nem hagyhatom ki az egyik kedvenc 'nyomozóm' újabb kalandjait. Brown mindegyik könyvét olvastam ami itthon megjelent, nem csak azokat, amelyekben Langdon nyomozott: mindegyik lekötött és elrepített egy másik világba, és bár az Inferno számomra picit csalódás volt, az Eredet hátha visszahozza a csodát, amit annyira szerettem ezekben a könyvekben. 


Ti mire vágytok most nagyon-nagyon?


5 megjegyzés:

 1. Mennyi szépség *.*
  Zoeva cocoa blend palettával szemezek nagyon de nagyon :D

  VálaszTörlés
 2. Az Eredet és a The Ordinary szérum megvan nekem. :) Előbbit még nem olvastam, utóbbira a Tinamuban sikerült lecsapni, még nem használom régóta, eddig szeretem, remélem hosszú távon is beválik.
  Én évekig kerestem a tökéletes bőrkabátot, végül tavaly leltem rá a C&A-ban. Nekem is pont olyan bajaim voltak, mint neked, hogy vagy a fazon nem tetszett, vagy nem volt a méretemben.
  Nálam is egy Zoeva paletta van érőben, meg utazom Olaszországba, és ott lehet lecsapok egy Sephora rúzsra. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ohh C&A-ban pl. még nem is kerestem, meg is nézem szombaton köszi a tippet.
   A Sephora nagyon veszélyes, de TANKOLJ FEL! ;)

   Törlés
 3. Jajj, végig az az érzédrm volt, mikor olvastam, mintha én írtam volna ezt a bejegyzést, minden tekintetben <3
  A The Ordinary nálam is listás pár hónapja, már olyan nagy reményeket fűzök hozzá! Az új Dan Brown könyvet pedig, ha anyum elolvasta, lepasszolja nekem :D

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!