2018. március 2., péntek

Winter Highlights | Aktuális szerelmek


Mostanában kissé rám telepedett a munka: nagyjából csak dolgozom és aludni járok haza és ha van is egy kis szabadidőm akkor is háttérbe szorul sajnos a blog, ami bevallom mostanában nagyon hiányzik. Nem tudom, hogy lesz időm a közeljövőben arra, hogy tartalmat gyártsak, de igyekszem nagyon. Mert a szép dolgokat továbbra is szeretem megörökíteni magam számára és számotokra is persze, illetve mostanában a kreatív energiáim is csak cikáznak, kell valami ami leköti, tudjátok. :) Most összeszedtem néhány aktuális kedvencemet, amelyet az utóbbi hetekben-hónapokban szinte minden nap használtam. Őrült régen írtam kedvences bejegyzést, és ez most nagyon kikívánkozik belőlem, remélem szeretni fogjátok.


Vegyesen hoztam mindent, amit nagyon szeretek, kezdem rögtön egy illattal, amelyet a kicsit különlegesebb napokon vettem elő. Nem vagyunk barátok más Chanel illatokkal, ezért is lepett meg, hogy Gabrielle-t egészen szeretem. Amikor először használtam kicsit tolakodónak éreztem, de később egy nyugis virágillatot hagyott maga utána, amely már jóval inkább közel állt hozzám: szerintem ebben rejlik a titka nálam. Egy aranyos illat, igazából nem tudom komolyan venni, mert annyira kis bájos. A Chanel pedig Nekem a wawawoom nő és a kettő most nem jött össze a fejemben, de ezt most nagyon szeretem.

Testápolásban most a karácsonyi The Body Shop Havas Szilva testvajam élem éppen nagyon: kézkrémnek vagy egy tényleg tápláló hatású testápolónak, igazából mindenhogy tökéletes. Az állaga nem a nehéz fajtából való, amit nem annyira szeretek, hanem a könnyedebb, lágyabb verzió. Az én bőröm nem extrém száraz, de ebben az időszakban számomra is megváltás egy ilyen termék, bőszen kenegetem is magam vele - amikor nem felejtem el khm. Gyorsan beszívódik, nem hagy maga után kellemetlen ragacsosságot és nagyon sokáig érezni az illatát. Ezen a télen kb. máshoz sem nyúltam, pedig én nem vagyok ennyire hűséges típus, szóval ez már jelenthet valamit.

Ha már The Body Shop nem felejtkezhetek el erről a két Lip Juicer ajakápolóról sem. Kipróbálásra érkezett nagyjából 1 hónappal ezelőtt és a világosabb verziót nagyon megkedveltem. Nekem az *Acai, Áfonya, Sárkánygyümölcs* és a *Kókusz, Répa, Passion Fruit* illatvilág van meg, utóbbi közelebb áll hozzám, ezért emelem ki ezt a darabot kicsit nagyobb vehemenciával. De amilyen furin hangzik, hogy RÉPA annyira nem érezni egyáltalán. Többnyire a passion fruit illat dominál benne szerintem. Hatásukat tekintve mindkettő ugyanolyan szépen végzi a dolgát: hidratálja az ajkakat, puhává teszi őket és meglepő, de remek rúzs alapot is biztosítanak, legalábbis én ezt tapasztaltam. Mindkettő hagy egy leheletnyi színt az ajkakon, ezért önmagukban is mutatósak, sőt a sötétebb egy intenzívebb árnyalat, önmagában a legszebb. A képen egyébként már bőven használatban van, és alig látszik rajtuk valami ebből, sokáig ki fognak tartani.


Lépek egy nagyobbat és áttérek a smink termékekre, mert talán az számotokra jóval izgalmasabb - legalábbis régen mindig az érdekelt jobban Titeket. A Marionnaudban beszerzett BE Creative highlighteremről már azt hiszem esett pár szó, de továbbra is 0/24 csak ezt használom, Egyszerűen nem tudom letenni, pedig most már muszáj lesz, mert a többi kedvencem hanyagoltam miatta. Csodás fénye van, abszolút természetes, semmi csillám nincs benne, csak a szikrázó izgalmas fény: egy álom tényleg! Ecsettel is és az ujjaimmal is szépen fel tudom vinni a bőrömre, nem maszatol, nem foltos és tartós. Ha benéztek az üzletbe, szerintem érdemes pár pillantást vetni rá, ár-érték arányban szuper termékről van szó, arról nem is beszélve, hogy szerintem úgy 10 évig biztos ki fog tartani, amekkora mennyiség ez. 

A Shiseido Inkstroke szemhéjtusom is nagy kedvencem lett, nem is tudtam már megmutatni szépen, csak így összetapicskolva annyit használtam már. Tudjátok mennyire vonz az ázsiai kultúra, és mindig amikor előveszem ezt a szemhéjtust, kicsit mindig jobban érzem magam. A megalkotását a japán kalligráfia művészete inspirálta, ami különösen közel áll a szívemhez. Egy nagyon lágy, gél alapú, puha textúra és intenzív, mély színek jellemzik, akárcsak a Sumi-t, a tradicionális japán tust. A tégely a japán Suzuri-ra (dörzskőre) emlékeztet, amiben a kalligráfiához és a japán festészethez hagyományosan folyékony tust készítenek. A csomagolás tartalmaz egy applikátor-ecsetet is, így bármikor könnyedén használhatjuk, és remélem valamennyire kivehető a közepén az a kis v alakú rész: ez arra hivatott, hogy ha az ecsetre több anyag került, itt lehúzhatjuk róla a maradékot, és így nincs pazarlás. Ez az első sötétkék szemhéjtusom, és meglepően jól mutat zöld szemekhez, nagyon szeretem.

Reni meglepett a legrégebb óta vágyott ColourPop szemhéjpúderrel, azóta kb. nem telik el nap, hogy a Puppy Love ne kerülne elő. Elképesztően bájos és gyönyörű fényű ez a szemhéjpúder, és a neve miatt egy plusz kötődésem is van hozzá ♡ így még jobban kiemelkedik a kedvenceim közül. Szerintem nincs köztetek olyan, aki ne ismerné a CP mono szemhéjpúdereket, nagy sztoriba ezért most nem is mennék bele vele kapcsolatban. Annyit kell tudni róla, hogy limitált kiadás, és nem a gazdagabb, pigmentáltabb típusba tartozik, inkább a vizesebb hatása jön elő. Viszont remekül építhető, remek a textúrája, tartós és különleges. 

Utolsónak pedig az Etude House Fresh Cherry Tint-je került terítékre. Milyen jó, hogy bizonyos rendelésekhez járnak termékminták, mert ha ez nem így lett volna, sosem kerül hozzám ez a kis aranyos, kipróbálás után azonnal rendeltem is a teljes kiszerelést. Nekem a piros árnyalata van meg, és egész nap egy olyan biztos alapot ad, hogy nem győztem csodálkozni, hogy wow ezt így is lehet. Ne az képzeljétek el, hogy ez egy precíz, gazdag állagú rúzs az ajkaitokon. Nekem ez egy - hogy is fogalmazzak - egy biztos mankó, egy támogató a kissé vizesebb állagú, könnyedebb, fényes finisű piros rúzsaim alá. Amikor tudom, hogy nem lesz időm aznap sokat csekkolni magam tükör előtt, hogy biztos minden a helyén van-e, de azt szeretném, hogy nagyon is a helyén legyen, akkor biztosan előkerül. Ecsettel is próbáltam felvinni, de rájöttem, hogy tökéletesen megfelel saját maga applikátora is. Szépen, egyenletesen és precízen megy minden, mint a karikacsapás. Felkenés után megvárom, hogy tökéletesen megszáradjon, és erre kerülnek a rúzsaim. Sokkal tovább megtartják így egyenletességüket, nagyon jól tudom párosítani más termékkel és számomra ez fantasztikus. Ezek lennének a kedvenceim és nagyon érdekel, hogy most épp' mibe estetek bele nagyon, mik a kedvenceitek? 

Remélem még vagytok azért itt páran, tudom, hogy kicsit elhúzódott ez a távollét, de borzasztóan hiányoztok! Igyekszem tartani a heti 1 bejegyzést mostantól, bízom benne sikerül. Van olyan téma, ami érdekelne Titeket, vagy hozzam továbbra is azt, ami csak jön magától?


4 megjegyzés:

 1. Jajjj az a Mango bokacsizma... *.*
  A Colourpop Viper rúzsa nagyon nagy kedvencem most. :)
  Hiányoztak a posztjaid, remélem azért találsz majd időt a blogra is, bár tapasztalatból tudom, hogy nem egyszerű. Kitartás! :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyelőre a polcon várja, hogy felavassam, de csodás szerintem is <3
   Igyekszem amennyire lehet, köszi hogy írtál! :)
   + a Colourpop Viper annyira dög, wahh ^^

   Törlés
 2. A Colourpoptól tavaly rendeltem az első két monómat, és bár eleinte furcsa volt velük a viszonyom, mára szerelmes lettem beléjük. :) Most a Pressed Powderekből rendeltem négy színt, alig várom, hogy megjöjjenek.
  És írj arról, amiről kedved van, mi várjuk. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, igyekszem nagyon! :)
   A ColourPop ilyen megfoghatatlan csoda, én is most még olyan sokat szeretnék belőlük, hogy sosem lesz vége, ahogy látom nálad sem. :D

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!