2015. január 4., vasárnap

Betekintő | Clarins Garden Escape kollekció, a tavasz egyik legszebb gyöngyszeme


Nem volt fogadalmam az új évben - számomra sajnos ez nem egy járható út - de ha lett volna, fontos helyet foglalt volna el a listámon számomra új, és hírüket tekintve kiemelkedő szépségápolási termékek kipróbálása. A Clarins márkával tavaly ismerkedtem meg, bár ez talán túlzás - az arcápolási vonalat próbáltam a kínálatukból - a smink vonal ezidáig kimaradt. Azt hiszem ez lesz az az év, amikor nem fogok tudni ellenállni a csábításnak, és az új 'tavaszi' kollekció néhány darabját én bizony magamévá teszem. Nézzétek csak, mennyire csodásak! 


Garden Escape Szemhéjpúder Paletta
6 tökéletes tavaszi árnyalat. Visszafogott és hangsúlyos smink elkészítésére is alkalmas, szaténfénnyel, nedvesen és por állagban; attól függően, hogy milyen intenzív sminkre és színekre vágyunk. Igazán gyönyörű szerintem. És ez a csomagolás! 


Crayon Khôl Eye Pencil szemceruza
Mélyzöld és igen intenzív szín, ami tökéletes kiegészítése lehet a palettának. A szempillatövekbe alulra és felülre célszerű felvinni: az alján egy picike ecsettel, ami megkönnyíti a dolgunkat és a színek eldolgozását. 


Instant Light Lip Balm Perfector
(01 Rose, 02 Coral, 03 My Pink, 04 Orange,05 Red, 06 Rosewood) 6 árnyalat, merjem-e mondani, mindegyiket nagyon szívesen elfogadnám, igazán harmonikus színek. Beleszerettem! Még nem próbáltam a Clarins kultikus ajakápoló termékét az Instant Light Natural Lip Perfectort <ezt>, de ha minden igaz, ez hasonló összetétellel és tudással bír, csak ajakápoló - stick - formátumban. Ugyanúgy mango- és sheavajjal, valamint E vitaminnal dúsítva. Tényleg kiváncsi vagyok, ezeket nagyon szeretném hazahozni. A 03 My Pink árnyalat lesz talán a legkülönlegesebb mind közül, mert a mi saját PH értékünkre fog a szín reagálni, így mindenkin másként mutat majd!Joli Rouge Brilliant Sheer Shine Lipstick
Két új árnyalat a meglévő színek mellé - 22 Coral Dahlia, 23 Rose Petal. Szépek, fényesek, hidratáló formulával, és mikro csillámokkal.


Instant Light Lip Comfort Oil
Érdekes termék, szó se róla, bár még mindig eléggé aggaszt ez az olaj dolog az arcbőröm közelében. Próbáltam több hasonló terméket: nem volt benne köszönet - de erről talán majd később. Most ezek az olajos termékek betörtek a sminktermékek világába is, felforgatva ezzel a nyugodt kis életünket. Fordításban olajos-zselés-ápoló szájfényéről van szó, de amilyen izgalmas újítás, olyannyira tűnik nekem picit bizarrnak: nem tudom fogom-e szeretni. Végül is az ajkakra beválhat. Jojoba- és mogyoró olajat tartalmaznak egyébként, csak a rend kedvéért.


Garden Escape Prodige Blush
Csodás pirosító - Sweet Rose - minden a helyén van: gyönyörű felépítés, csomagolás és egy igazán hordható szín. Hamvas és friss megjelenést ígér a márka, és én ezt most elhiszem nekik!


Hogy tetszik? 
Próbáltátok már a Clarins sminktermékeit? 
Mit ajánlanátok tőlük, amit mindenképpen ki kellene próbálnom?

8 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!