2015. január 18., vasárnap

Szütyő blog Nyereményjáték-sorozat | Hajápolás // lezárva


Ahogy az előző bejegyzésben is olvashattátok, 4 héten keresztül játszom most Veletek! :) Az előző heti nyertes nevét 2015.01.19-én teszem közzé, és <itt> megtudhatjátok a részleteket, most pedig a 2. heti nyereménycsomagot szeretném megmutatni, és pár szót ejteni a termékekről és a feltételekről,  az esetleges új csatlakozóknak.

Négy különböző témakörre osztottam a nyereményeket, így remélem mindenki talál majd kedvére valót. Minden nyeremény az adott játék indulásakor, vasárnaponként kerül ki - erről külön blogbejegyzés is fog születni - melyben találtok majd egy Rafflecopter dobozkát, amelyben az adott játékra jelentkezhettek. Minden részletet amit tudnotok kell, beleírok mindegyik bejegyzésbe, mely a játék feltételeit tartalmazza, de kérlek Titeket ezeket figyelmesen olvassátok el.


A második fordulóban két darab L'Oréal Professionel Dual Stylers hajformázó kerül kisorsolásra.


A 'Bouncy & Tender' göndör hajra való - a természetes, de akár a kreált hullámokat is megtámogatja - míg a 'Liss & Pump up' egyenes, vékonyabb szálú hajra ajánlott, és dúsítja a tincseket. Kétfázisú termékekről van szó: egy krém és egy zselé réteg található elválasztva egymástól a tubusban, amelyek csak a termék kinyomása után keverednek össze a tenyérben, ebben rejlik az erősségük és az igazi különlegességük. Nedves hajra kell egyébként felvinni, és beledolgozni a tincsekbe; kiöblítést nem igényel.

Azért gondoltam, hogy ezzel a két termékkel szeretnélek megajándékozni Titeket, mert örök elégedetlenként, én is mindig mást akarok, mint ami van. Hol göndör hajra, hol egyenesre vágyom, de azért mégiscsak dús tincseket is szeretnék, és ezzel a két termékkel egyik héten így, a másik héten már teljesen máshogy alakíthatjátok ki, a Nektek tetsző frizurát. Remélem szeretni fogja a nyertes, jelenleg én is mindegyik terméket felváltva használom, amikor éppen változatosabb és tartósabb frizurára vágyom.

A játékra 2015. január 18. vasárnaptól, január 25. vasárnapig nevezhettek, kizárólag a lenti kis Rafflecopter doboz segítségével. Ha még nem ismernétek a használatát leírom, de nagyon egyszerű.

Lépjetek be a Facebook fiókotokkal, és kövessétek az instrukciókat. Ha nincs ilyen fiókotok, vagy nem szeretnétek azt használni, akkor beléphettek a nevetekkel és az emailcímetek megadásával is. A játék kötelező feltétele, hogy lájkoljátok a Szütyő blog Facebook oldalát is dobozon keresztül, valamint legyetek rendszeres, feliratkozott olvasói a blognak! Ezen kívül plusz esély szerezhető azzal, ha követtek Instagramon (+1), Twitteren (+1), vagy Pinteresten (+1), de ezek most nem kötelező feltételek. Aki már eleget tett valamelyik feltételnek, az a megfelelő plusz esélyt kiválasztva írja be milyen néven követ az adott csatornán, majd nyomjon az "Enter" gombra.

Örülnék egy kommentnek is, ha esetleg van valamilyen plusz mondanivalótok; mit látnátok még itt szívesen, milyen élményeitek vannak a bloggal és Velem kapcsolatban, bármi amit megosztanátok. Ez persze nem feltétele a játéknak, de szívesen olvasgatnám őket! :)

A nyertest január 26-án, hétfőn hirdetem ki a Facebook oldalon keresztül, majd frissítem ezt a bejegyzést, és ide is beírom a nyertes nevét. Sok szerencsét kívánok!

a Rafflecopter giveaway

A nyertes pedig nem más mint: Kuti Viktória. Gratulálok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket, mi módon kerüljön hozzád a nyeremény!


10 megjegyzés:

 1. Juj ez nagyon jó :) Már egy jó ideje szemezgetek ezekkel a termékekkel remélem rám mosolyog a szerencse :) Köszönjük a lehetőséget :) :3

  VálaszTörlés
 2. Szia !
  Köszönjük szépen a lehetőséget ! :) Szuper jó nyeremények ! :) Remélem jól csináltam a jelentkezést :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szuper nyeremény, köszönöm a játékot ^^

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a lehetőséget, igazán szuper dolgokat ajánlottál fel! :)

  VálaszTörlés
 5. Ismét nagyon szupi a nyeremény! :)

  VálaszTörlés
 6. Kedves Netti!

  Nagyon örülök ennek a csodás nyereményjátéknak.
  Én a napokban merész voltam és levágattam a hajamat rövid bob fazonra. Egyáltalán nem bántam meg,a hajam hálás érte és még divatos is :) mindenkinek ajánlani tudom a felfrissülés érzését!
  Imádnivaló a blogod,mindig olvasgatom a szemfüles fb-os postjaid. Hála neked én is hamarabb értesülök az újdonságokról :)
  Szép napot!
  Reni

  VálaszTörlés
 7. Ahogy egyre nő a hajam, egyre problémásabb, minden segítség jól jön! :D

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm így utólag is a sok kedves kommentet, folyamatosan olvasgattam őket, nagyon kedvesek vagytok! :))

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!