2015. február 8., vasárnap

H O M E | Megújult a Pink Lemon, hogy többet adhasson!


Ma egy rövid, de informatív bejegyzést hoztam Nektek, amit Csilla, a Pink Lemon megálmodója, és egy teljesen új project inspirált. A blog révén ismertem meg, ez hozta Őt be az életembe, jóban lettünk, nagyon megkedveltem. Mindig inspiráló Vele beszélgetni, elképesztően sok terve és ötlete van, állandóan pörög, igazán kreatív. A Pink Lemon is egy új útra lép nemsokára: Pink Lemon Design néven fut mostantól, és amikor erről beszélgettünk, megkértem, hogy írjon pár sort az új terveiről, amit Nektek is meg tudok mutatni. <Itt> és <itt> már volt szó róluk a blogon, minőségre továbbra sincs panasz, holnap pedig a saját Daryl Dixon pólómban ülök le a The Walking Dead új részét megnézni, mert én ilyen stílusos vagyok. :) Olvassátok Csilla sorait, remélem hasznos lesz számotokra!


"Megújult a Pink Lemon, hogy többet adhasson!
Nagy örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy megújult a Pink Lemon, azaz új nevén a Pink Lemon Design. Hosszas előkészületek után, saját tervezésű darabokkal örvendeztetjük meg a követőinket, titeket. Az eddigi koncepció helyett rengeteg kész mintából lehet választani, és folyamatosan bővítjük a választékot, a cél, hogy Magyarország legnagyobb kínálatát találd meg nálunk.

Miért volt erre szükség?
Ahhoz, hogy a textilre tudjuk nyomtatni a mintát, olyan minőségű grafikára van szükségünk, ami alkalmas rá. Ez azt jelenti, hogy jó felbontású, és megfelelő méretű kell, hogy legyen. Sokan küldtetek homályos képet, vagy túl kicsit, amivel sokat kellett dolgoznunk, így nem volt idő minden rendelésre. Mára tudjuk, hogy miket keresnek nálunk, így előre el tudjuk készíteni a mintákat, így több időnk marad a kivitelezésre. Azt vettük észre, hogy szeretitek az inspirációs képeket, de hiába volt nagy sikere egy olyan képnek, amit utána nem tudtunk pontosan ugyanúgy elkészíteni. Mostantól amit kiteszünk, minden elérhető, nincs több csalódás, amikor valamibe beleszeretsz, de nem lehet a tied.

Várható valamilyen újdonság?
Igen, folyamatosan töltjük a készletet, csupa olyan saját gyártású design termékkel, amit eddig csak külföldről lehetett megrendelni. Jelenleg párnahuzat, és bögre elérhető, de fokozatosan vezetjük be az újdonságokat, hamarosan jön a ruházat is. Ötletünk rengeteg van, a csapattal közösen egy dropbox mappába mentünk minden ihletadó képet, és akinek ideje van, az kicsit rendezgeti, hogy ne legyen őskáosz. A kávé és bor téma örök, nem merem megszámolni, hogy ebben a témában mennyi képet gyűjtöttünk. Pár héten belül érkezik az ágynemű kollekciónk, saját gyártásban. Ezt régóta keresik nálunk, de eddig nem tudtuk megoldani, hogy ekkora méretben is tudjunk nyomtatni. Az ötleteket nagyjából egy éve gyűjtjük, készülnek a saját grafikák itt is. Elképesztő érdeklődés van iránta, szerintem sokak ujja van a rendelés gombon, hogy azonnal lecsapjanak, ha piacra dobjuk.

Mik a hosszabb távú célok?
Szeretnénk, ha minél több helyen lehetősége lenne a vásárlóinknak, hogy megtaláljanak minket, ezért viszonteladókat keresünk országszerte. Sokan írnak 1-2 nappal az esemény előtt, és vidékre nem minden esetben elég ennyi idő, hogy eljusson, amit kiszemeltek. Indul az esküvői szezon, a visszajelzések alapján az ifjú párok egyik kedvenc ajándéka volt a páros párnánk. Sokan visszajeleztek, hogy nagy volt az öröm, mert ez eltér a hagyományos ajándékoktól, valóban használják, és minden nap mosolyt csal az arcukra ébredéskor. Örülnénk, ha idén még több ember életébe hoznánk vidámságot." Csilla

Elérhető <innen>.

Elérhető <innen>.

Elérhető <innen>.

Elérhető <innen>.

Elérhető <innen>.

Érdemes egyébként figyelnetek az új Facebook oldalt, mert sok újdonság várható a hírek szerint, én pedig csak a legkiemelkedőbb képeket szedtem egy csokorba, sokkal több minta lesz elérhető. Most a párnahuzatok és a bögrék vannak főszerepben, később jönnek majd az ágyneműk is végre, aztán pedig visszatérnek a pólók, és az egyéb ruhaneműk.

Ti rendeltetek már valamit a Pink Lemontól? 
Mire vágynátok leginkább, mit viselnétek szívesen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!