2018. január 9., kedd

Lush Sale Picks


Nem árulok el vele nagy titkot, hogy még mindig rajongok a márkáért, és bár év közben is rendszeresen látogatom a Lush üzleteit, amikor december végén elkezdenek akciózni az mindig maga a Mennyország. Eddig sosem rendeltem tőlük online, mindig elmentem személyesen a termékekért, mert őszintén: imádok a színes golyók és zselék és szappanok és csillámos bizgentyűk között válogatni, de idén úgy éreztem, hogy annyira ez most nem férne bele az időmbe, online vásárlásra készültem. Természetesen meghoztam Nektek a jó szerencsét és idén talán először NEM akciózott online a Lush. Ba-dam-tsss, mire a második napon odaértem már jóval kevesebb kínálattal találkoztam, mint amit első nap kitettek, de így sem jöttem el üres kézzel.

Igazából most nem a teljes képet látjátok, mert nem bírtam a véremmel és két golyót már elhasználtam, de a maradékot gyorsan gondoltam megmutatom, hátha kedvet kaptok a csobbanáshoz Ti is, és kicsit fel tudtok ezáltal töltődni. A Thundersnow fürdőgolyóról egyébként már InstaStories-ban mutattam több képet is, és a blog Facebook oldalán is, az egyik legnagyobb kedvencem lett, egyszerűen fantasztikus az illata és a nyugtató hatása is, de vizuálisan valami olyan csodát nyújt, hogy szavakba nem lehet önteni, egy álom! Amelyekről még annyit tudok csupán elmondani, hogy milyen az illatuk az a Serbet Dip fürdőgolyó (citromos, és előre érzem a Plussz pezsgőtabletta illatot, ne kérdezzétek miért erre asszociáltam először...) illetve a Bewitched habfürdő, amelyről így szín alapján kicsi szúrósságot és szenesebb hatást vártam, fűszerességet és utóbbi egyébként be is jött, bár társul hozzá egy kis bogyós gyümölcs illat is. Nagyon várom már, hogy kipróbálhassam. Ez még a halloween-i időkből maradt vissza, csakúgy ahogy a Pumpkin fürdőgolyó melyet ha emlékeim nem csalnak harmadjára vettem újra, én nagyon szeretem. Nem ebből a célból készült természetesen, de valamiért ez lazítja el legjobban az izmaimat egy fáradt nap után, és ez volt a legpihentetőbb. Amilyen típust viszont még sosem próbáltam az az Ectoplasm Jelly Bomb zselébomba, melyet most valamilyen különleges alkalomra tartogatok, hiszen nagyon izgalmasan hangzik a neve és tartalma melyet a neve sejtet. Még izgalmasabb úgy a jövőbe tekintenem, hogy azért bőven néztem róla YouTube videókat. Wow. Teljesen új élmény lesz!


Most egy kicsi még lelkesebb vagyok, mert január 12-én jönnek a Valentin-napi különlegességek is, melyeket minden évben nagyon várok, mert nagyon rövid ideig, nagyon szuper dolgok kerülnek ki a boltok polcaira. (Ugye mindenki emlékszik az előző évek unikornis szarvas habfürdőjére?) Egyelőre a magyar honlapon még nem találhatjátok meg őket, de az angol oldalon itt egy kis sneak peek. 

Ki és mit szerzett be a Lush leárazáson?

3 megjegyzés:

 1. Ez volt az első év, hogy nem tudtam személyesen elmenni a Lush üzletbe a leárazás első napján. Talán a harmadik napn jutottam oda, Buche de Noel arctisztítónak hűlt helye, sőt, szinte semmi nem volt, ezért üres kézzel távoztam.

  Nagyon csalódott vagyok idén a Lushsal kapcsolatban :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hidd el emiatt én is. Abszolút online vásárlásra készültem: kényelmesen, sokkal több dolgot szerettem volna betárazni én is, nem jött össze sajnos minden. :( A Buche de Noel fájdalmas nagyon, mert az tényleg olyan amiért érdemes köröket menni, megértelek. Semmit nem vettél akkor?

   Törlés
  2. A Lushban nem vettem semmit, pedig nagyon vágytam a Buche de Noelre :) Nem baj, majd idén.

   Megértem, hogy miért nem tartottak idén online akciókat, de ettől függetlenül rosszul esik a lelkemnek.

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!