2018. január 17., szerda

Pupa Miss Princess Body and Hair Scented Water | Vanilla


Illatok leírásában sosem voltam sokkal ügyesebb mint az átlag, ezért nem is nagyon mutogattam Nektek a kedvenceimet, de most mégis rávettem magam, mert gondoltam hogy ha már valami ennyire hozzám nőtt az utóbbi hetekben, pár szót legalább megemlékezés szintjén szeretnék ejteni róla itt is. Még mindig nem a tökéletes vanília illatfelhő ami a fejemben létezik és amit egyszer biztosan megtalálok, de már közel van hozzá.

A Pupa Miss Princess vonalával szemeztem már egy ideje, de csak testápolókkal volt még tapasztalatom, illatokkal sosem. Mostanáig. A Miss Princess test- és haj permete egyébként 6 illatban kapható:

001 Rózsaszirmok: egy virágos és nőies illat
002 Cukorkás doboz: egy édes és buja illat 
003 Zöld tea: egy friss és elegáns illat
004 Jázmin: egy virágos és érzéki illat
005 Vanília: egy lágy és magával ragadó illat
006 Fehér tea: egy kifinomult és felpezsdítő illat

A vaníliás kapott el leginkább az üzletben, elsőre teljesen beleszerettem, de a cukorkás is elég ígéretesnek bizonyult, viszont elsőre nem mertem mindkét illatot hazahozni, ezért biztonsági játékosként csak az előbbi jött velem haza.


A csomagolásuk sokkal minőségibb mint vártam - egy műanyag flakontól nem vártam ugye túl sokat – de meglepően masszív darabok. A ragasztás is nagyon minőségi és a kupak valamint a fújókás fej sem jár le, vagy esetleg ereszt belőle a folyadék, úgyhogy ez csillagos ötöske és bátran táskába dobós finomság lett.

A flakonban 150 ml illatot kapunk, szerintem ez bőven elegendő mennyiség ennyi pénzért is, de főleg most, hogy még éppen le is vannak árazva <itt egyébként tudjátok csekkolni őket>. 

Bevallom én úgy használom és fújom ahogy nem szégyellem. Sokszor és sokat, és szerintem még így is teljesen vállalható és nem olyan mértékben tolakodó senki számára, hogy az bárkit megzavarjon a közelemben. Pont ezt szeretem ezekben a permetekben egyébként, hogy nem olyan szintű az illat intenzitásuk, hogy az émelyítő legyen, hanem körbevonnak (jelen esetben) egy finom sütemény illattal, amit érzek a hajamon, a ruhámon, a bőrömön és bár ez az illat kerül rám alapként, mégis elfér mellettük bármelyik kedvenc parfümöm is, mert remek ütemben párolognak rólam.

Én bátran ajánlom Nektek, hogy ha máskor nem hát most a leárazások alkalmával tegyetek velük egy próbát, mert ennél nem találtok jobb alkalmat. Szeretni fogjátok. Ezt biztos!

Próbáltátok már a Pupa illatait?
Egyáltalán: testpermet, parfüm+testpermet vagy csak parfüm jön nálatok szóba?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!