2018. január 30., kedd

Get the Look | Körforgás


Borzasztóan régóta nem írtam körömlakkokról a blogon, mert az egyszerű és klasszikus árnyalatok híve vagyok jó ideje és mi abban ugye az izgalom, de most úgy éreztem muszáj bemutatnom Nektek is azt a három körömlakkot, melyeket az utóbbi időben forgatok. Ha jobban belegondolok rajtuk kívül nem is igazán kívántam meg más árnyalatot, jólesnek ezek a tónusok, és mivel a tartósságuk is verhetetlen a szerelmem irántuk nem múlik.

A három körömlakk név és márka szerint: OPI Black Cherry Chutney,  Catrice It's A Berryful Day és a L'Oreal Paris Rubis Folies körömlakkja. Az OPI-ról már a blog kezdetén is megemlékeztem, ez már itt a sokadik üvegcse mióta a Müllerben is kaphatók, <itt> tudjátok elolvasni  milyen élményeim voltak vele. Az akkori véleményem azóta változott, ez az üveg lakk már rendesen viselkedik, és bár itt is csalogatni kell azt a fényt ami az üvegben látható, de előjön az. Csak akarni kell. 

Viszonylag friss szerzemény a Catrice - 1 hónapos nagyjából - és azóta kétszer is újrakentem. Ez az első ICONails körömlakkom és bár olvastam hideget és meleget is a kategóriájáról, Nekem nagyon bejött. Szépen kenhető és egyenletesen terül. Én szeretem a két réteget, de ez az árnyalat elmenne egy rétegben is. Viszonylag gyorsa szárad, és fedőlakk nélkül nekem négy nap hiba nélkül, fedőlakkal hetet simán bírt. Ez az árnyalat egyébként pont akciós is most - sajna kivonják a forgalomból - szóval érdemes lehet csekkolni még, akit érdekel.

A L'Oreal körömlakk szerintem a valaha volt legjobb körömlakk család tagja, amely eddig létezett a márkánál. Tényleg csodás, mindent tud amire én vágyom egy körömlakkal kapcsolatban. Meg egy kicsit többet is. Szóval ami Nekem fontos: kényelmes legyen az ecsetével dolgozni, szépen terüljön és maximum 2 rétegben fedjen. A gyors száradást megoldom fedőlakkal és a tartósságot is. Ezeket mind tudja, sőt még rá is tesz egy kis lapáttal. Ez így elég bagatell, de ez egy i-ll-a-t-o-s körömlakk. Némi körömlakk szaga persze van, de száradás után is sokáig megmarad az illata, ami azért elég fun. Tisztességes mennyiség, mutatós üvegcse, értékes tartalom. Szeretem. Nagyon!Mostanában van kedvenc körömlakkotok? Ezeket a szépségeket próbáltátok már?


6 megjegyzés:

 1. Az a fülbevaló mesés. *.*
  Az utóbbi évben nem nagyon lakkoztam, így kedvencem sem volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, ezer éves Zara darab :)
   Én is csak ezeket kentem fel, kezdek uncsi lenni magam számára is már. :p

   Törlés
 2. A Rubies Folies-t karácsonyra kaptam az egyik testvéremtől, tényleg meglepő, mennyit hozzáad a használat és a viselés élményéhez, hogy illatos.

  VálaszTörlés
 3. Jaj, én mostanság nagyon hanyagolom a lakkozást, mert nagyon sűrűn kellene. Te milyen csodafedőlakkot használsz? Mesélj! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Seche Vite Top Coat!
   Mindenre tökéletes - kivéve a glitteresekre, mert azokat annyira szárítja hogy pereg tőle - de ezen kívül mindent fenntart és extra gyorsan megszárad tőle minden lakkozás!

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!